A câștigat două boxe performante cu „Parola Zilei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexei Cojan, un tânăr de 23 de ani, și-a luat premiul noii runde a concursului „Parola Zilei", lansat de „Adevărul". Norocosul a telefonat aseară la Kiss FM și a spus parola corectă, iar astăzi a venit la redacție să-și ia darul.

„Nu am mai participat niciodată la vreun concurs, am fost mereu sceptic. Nu cred că premiul m-a motivate să o fac de această dată, doar curiozitatea", ne-a povestit Alexei, care a devenit cititor fidel al ziarului „Adevărul" acum câteva luni, iar de atunci nu ratează niciun număr. Băiatul a spus că nu a hotărât încă ce va face cu boxele, dar că îi vor fi, cu siguranță, utile.

„Parola Zilei" continuă
Cumpăraţi ziarul de luni, căutaţi informaţia despre „Parola zilei", iar joi nu uitaţi să procuraţi „Adevărul" şi volumul din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", unde veţi găsi cuvântul-cheie. De exemplu, ar putea să vi se solicite să căutaţi în volumul „Idiotul" primul cuvânt din pagina 3.

După ce aţi aflat parola, sunaţi la postul de radio Kiss FM între 20.00-21.00 şi anunţaţi-o în direct. Este important să fiţi primul pentru a deveni câştigător. În concurs participă şi colecţia pentru copii. În ziarul de vineri veţi găsi indiciul pentru „Parola zilei" ascunsă în cartea de marţi din colecţia „Miturile şi Legendele Lumii".

Concursul va dura până pe 31 septembrie, iar pănă atunci puteţi câştiga de la „Adevărul" imprimante, camere web, boxe, telefoane sau MP3 playere.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite