AUTOBUZUL GROAZEI O cursă Chișinău - Grătiești s-a răsturnat lângă cimitirul Sfântul Lazăr. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au fost aduși la Spitalul de Urgenţe din Chişinău
Oamenii au fost aduși la Spitalul de Urgenţe din Chişinău

Mai mulți pasageri au nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au fost trimise șase echipaje de ambulanță care scot răniții dintre fiarele contorsionate ale vehiculului.

UPDATE ora 16.04: Numărul total al răniților aduși la Urgență din acest accident este de 23. Printre aceștia se afșă și o femeie gravidă, cu o sarcină de 20 de săptămâni. Starea ei este stabilă în acest moment.

UPDATE ora 15.35: Autobuzul răsturnat, un MAN de culoare verde, plecase pe ruta Chișinău - Grătiești - Hulboaca. Accidentul a avut loc la ora 14.34.

UPDATE ora 15.30: Până acum, numărul răniților este de opt, din totalul de 40 de pasageri câți se deplasau cu acest autocar. Patru dintre ei au fost duși la Urgență, în stare gravă. Șoferul prezintă doar leziuni ușoare.

UPDATE ora 15.21: Șoferul a scăpat teafăr din accident. El le-a spus polițiștilor că o mașină i-a tăiat calea și că a intrat cu roțile într-un șanț, după care a pierdut controlul volanului.

Groaznic accident rutier în Capitală! Un autobuz care se deplasa pe ruta Chișinău - Grătiești s-a răsturnat chiar în apropierea cimitirului Sfântul Lazăr.

Din datele preliminarii mai mulți pasageri au traumatisme în zona capului și toracice. La fața locului se află acum șase ambulanțe.

Vom reveni cu amănunte!

Citește cele mai importante știri din republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite