ACCIDENT GRAV LÂNGĂ ORHEI Un autobuz cu 30 de nuntaşi s-a răsturnat: o femeie a murit şi patru oameni, inclusiv trei copii, au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nuntă cu sfârşit tragic în Republica Moldova. O femeie a murit şi patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite într-un grav accident produs aseară, în apropierea satului Chiperceni, raionul Orhei. Potrivit Publika TV, autobuzul în care victimele se întorceau împreună cu mai multe rude de la o nuntă s-a răsturnat din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare.

În autocar se aflau 30 de oameni. Aceştia participaseră la o nuntă în satul Izvoare şi se duceau la Nâvârneţ, în raionul Făleşti. Potrivit poliţiştilor, femeia care şi-a pierdut viaţa în accident avea 35 de ani şi era mama a doi copii.

Cei patru răniţi au fost internaţi la spitalul raional din Orhei. Medicii, citaţi de Publika TV, spun că doi dintre copii sunt în stare gravă şi au fost mutaţi la un spital din capitală. Alte 14 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite