Vroia să se însoare cu o tânără şi să-i omoare părinţii pentru avere, dar şi-a omorât fratele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a făcut cunoştinţă cu o fată nu pentru că i-a plăcut, ci pentru că avea o avere frumoasă. Banii fetei care urma să-i devină soţie i-au luat minţile şi l-au făcut să pună la cale planul de omor a viitorilor socri.

Cunoscând faptul că familia viitoarei soţii urma să plece la tratament la un sanatoriu din Ucraina, ginerele şi-a convins fratele să-l ajute să omoare familia iubitei. „Mirele" l-a dotat cu surse financiare, substanţe explozibile şi informaţii necesare privind modelul şi numerele de înmatriculare a automobilului cu care familia s-a deplasat.

Fratele „mirelui" n-a stat pe gânduri şi a plecat în Ucraina. În momentul în care acesta pregătea dispozitivul explozibilului cu care intenţiona să comită omorul, folosind neglijent substanţele explozibile s-a produs o deflagraţie, iar fratele „mirelui" a murit pe loc.

Bărbarbatul care a pus la cale planul malefic s-a ales cu 15 ani de puşcărie, iar procurorul a solicitat 25 ani de puşcărie. Procurorii vor ataca sentinţa pe motivul blândeţii pedepsei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite