Voronin despre plecarea lui Dodon: „Nu este prima dată când suntem trădați. Au mai fost Stepaniuc și Țurcan și unde au ajuns ei?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii PCRM au marcat 94 de ani de la revoluția din octombrie care a dus la crearea URSS.

Îmbrăcați la patru ace, cu garoafe în mână sau cu steaguri roșii, comuniștii s-au adunat în fața monumentului lui Vladimir Ilici Lenin. Unii și-au aminti tinerețea, iar alții pentru a-și arătat nemulțumirea față de atitudinea foștilor membri care au părăsit tabăra PCRM, Igor Dodon, Zinaida Greceanâi şi Veronica Abramciuc.

„În cei opt ani de guvernare am demonstrat că Moldova are capacitatea să se dezvolte. Din primele zile și până astăzi, partidul nostru a fost tot timpul criticat și disputat. Tot timpul se vehiculează că nu vom mai exista, iar unii încearcă să ne despartă prin intermediul persoanelor slabe", a declarat Vladimir Voronin, liderul PCRM. Acesta n-a ezitat să-și exprime dezamăgirea față de foștii membri de partid care săptămâna trecută și-au anunțat plecarea din PCRM.

„Eu urmăresc reacția societății la ceea ce se întâmplă. N-aș spune că oamenii susțin trădarea și trădătorii. În general cui îi plac trădătorii? Nu este prima dată când suntem trădați. Au mai fost Stepaniuc, Țurcan și unde au ajuns ei? Care este soarta lor politică? Vom vedea cine și cum îi va prețui", a mai declarat liderul PCRM.
Tot astăzi, Vladimir Voronin a înmânat carnete de membru noilor aderenți PCRM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite