Vezi cum a ajuns o tânără din Moldova Miss în Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olesea Daranuţa este din Republica Moldova
Olesea Daranuţa este din Republica Moldova

La doar 17 ani, Olesea Daranuța, originară din Republica Moldova, se numără printre cele mai frumoase tinere din ţara lusitană.Șatena cu dimensiuni de invidiat a cucerit portughezii la 14 ani, iar de atunci zeci de premii i-au răsplătit frumuseţea.

Coafură, machiaj şi podium - acesta este traseul zilnic al Olesei Daranuţa, care spune că modelingul este nu doar o sursă de existenţă, ci viitorul ei. Primul pas în lumea modei l-a făcut în 2009. „M-am înscris la concursul Miss Agueda în 2009 şi am luat locul doi, atunci am înţeles că vreau să continui drumul modelingului şi au urmat alte zeci de concursuri", povesteşte Olesea.

Fata cu părul lung şi cu ochi mari, precum îi spun fotografii portughezi în timpul sesiunilor foto, s-a născut în oraşul Tighina, dar a crescut şi a copilărit în satul Fetiţa, din Cimişlia, iar acum învaţă la conservator în Águeda, Portugalia. Modestă, dar cu planuri măreţe, tânăra spune că în câţiva ani va reuşi să defileze pe podiumuri chiar în oraşul modei, Milano.

„Îmi doresc foarte mult să ajung în Italia, să lucrez cu agenţii importante din lumea modei şi să duc faima Moldovei în alte ţări din Europa", spune fata, menţionând că vine în fiecare vară în ţara de baştină. Chiar dacă este abia la începutul carierei de model, Olesea sau Aless, cum îi spun prietenii, ştie deja care sunt secretele unui top-model de succes. „Trebuie sa ai corp frumos, încredere în tine, ochi expresivi, un zâmbet impecabil şi noroc", spune tânăra încrezătoare.

Obişuită cu prezentări, rochii rafinate şi machiaje profesioniste, Olesea nu a ţinut niciodată cure, doar că munceşte foarte mult pentru a-şi menţine dimensiunile perfecte: 70-58-90. „Fac sport în fiecare zi, atletismul, voleiul şi baschetul sunt preferatele mele. Mănânc aproape orice, chiar şi ciocolată, nu beau apă cu gaze şi nici alcool", explică tânăra, care se pregăteşte de un alt concurs de frumuseţe ce va avea loc sâmbătă. Mărturiseşte că de doi ani lucrează la o agenţie de modeling din Portugalia şi că ar vrea să-şi mărească onorariul până la 4.000 de euro.

DOR DE MOLDOVA
Tânăra vorbeşte cu mare dor de Moldova, deşi a plecat din ţară când avea doar şapte ani, pentru că părinţii săi erau în căutarea unui viitor mai bun. „Mi-e dor de plăcinte şi învârtită. Şi de bomboanele «Bucuria»", recunoaşte fata, adăugând că e mândră că e moldoveancă. „În Portugalia, Moldova este foarte puţin cunoscută. Portughezii cred că noi trăim în mizerie şi sunt foarte surprinşi când le arătăm poze. Sunt cetăţeană a două ţări şi mă mândresc cu Moldova", conchide Olesea.

Mi-e dor de plăcinte și învârtită. Şi de bomboanele «Bucuria».
Olesea Daranuţa
Model, 17 de ani

PALMARESUL OLESEI
Acum Olesea se pregătește de un alt concurs de frumuseţe, Miss Bairrada 2011, care va avea loc sâmbătă. Anterior, ea a mai participat la Miss Águeda, Recardães Fashion, Região Centro de Miss Mundo Portugal 2011 Castelo Branco, Final Nacional de Miss Mundo Portugal 2011 etc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite