Valeri Meladze a scăpat basma curată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția a refuzat să deschidă un dosar penal împotriva interpretului rus care ar fi agresat în plină stradă, în centrul Moscovei, un fotograf.

Oamenii legii au respins demersul fotoreporterului ziarului „Komsomolskaia Pravda", Evghenia Guseva, care l-a acuzat pe Meladze că ar fi bătut-o, ar fi jefuit-o și ar fi împiedicat-o să-și facă meseria de jurnalist.

Pe aceste trei capete de acuzare artistul risca în total 7 ani de închisoare, însă Poliția nu a găsit în faptele lui elemente constituante ale infracțiunii.

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 iulie. Valeri Meladze s-a năpustit asupra jurnalistei care încerca să-l fotografieze în timp ce acesta se săruta cu solista trupei „VIA Gra", Albina Djanabaeva. Fotograful susține că interpretul era în stare de ebrietate, a înjurat-o și a încercat să-i ia aparatul foto cu forța, trăgând-o de mâni, gât și păr.

Pe de altă parte, cântărețul susține că nici n-a atins-o. „Pur și simplu ea țipa foarte tare și am încercat s-o liniștesc", a spus Meladze.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite