Un milionar din Republica Moldova se căsătoreşte cu vedeta rusească Jasmine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilan Şor are 24 de ani, conduce compania "Dufremol", care administrează majoritatea magazinelor duty-free din ţară, o ia de soţie pe frumoasa cântăreaţă din Rusia care este cu 10 ani mai mare

Nunta dintre milionarul moldovean Ilan Şor şi cântăreaţa rusească Jasmine va avea loc la începutul lunii decembrie al acestui an. Potrivit portalului Life Showbiz, locaţia ceremoniei este ţinută în secret, dar se precizează că la ea vor participa circa 400 de invitaţi.

Potrivit presei de la Moscova, frumoasa cântăreaţă din Rusia aşteaptă şi un copil, al cărui tată este Ilan Şor, care de câţiva ani încerca săi cucerească inima. Prima dată cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în luna martie la celebrarea zilei de naştere al unei vedete de la Moscova.
Ilan a cucerit-o pe Jasmin prin inteligenţa sa, scrie portalul Life Showbiz. Pe lângă afaceri, Ilan Şor îşi dedică timpul şi banii acţiunilor de caritate. În această nobilă activitate el este susţinut de viitoarea sa mireasă.
Acum câteva luni, Jasmin a susţinut recitale pentru copiii unor internate din Chişinău. Ilan le-a prezentat-o deja apropiaţilor pe aleasa sa.

Jasmin mai are un copil de 14 ani, iar de fostul soţ a divorţat cu scandal. Acesta o bătea şi în anul 2006 vedeta a fost internată în spital cu traume cerebrale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite