TRANSNISTRIA/ Prim-ministrul Republicii Moldova Vlad Filat va pleca la Tiraspol. Vezi aici când și în ce scop este preconizată deplasarea.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful executivului de la Chișinău dorește să asiste la primul meci oficial de fotbal din stagiunea competițională 2010-2011.

Vlad Filat a declarat, în cadrul întâlnirii neformale de marți cu analiștii politici, că intenționează să fie prezent la meciul de Supercupă a Moldovei, în care se vor confrunta campioana în exercițiu a Diviziei Naționale, Dacia Chișinău și posesoarea Cupei Moldovei, Iskra-Stal Râbnița. „Dacă mi se va permite accesul în Tiraspol, sper să ajung la disputa dintre râbnițeni și fotbaliștii din capitală. Nu e exclus și un dialog cu Igor Smirnov", a declarat prim-ministrul.

Partida de fotbal dintre cele două echipe se va disputa vineri, începând cu orele 19.00, pe stadionul Sheriff din Tiraspol.

Ultima vizită la Tiraspol a lui Vlad Filat a avut loc tot la un meci de fotbal, la 30 septembrie 2010, când a avut loc meciul Sheriff Tiraspol - Dinamo Kiev din cadrul preliminariilor Europa League.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite