TRAGEDIE Trei bărbați și-au pierdut viața în trei accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Automobilul ars la Peresecina
Automobilul ars la Peresecina

Trei accidente rutiere soldate cu deces au avut loc vineri seara în raioanele Orhei și Rezina.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din satul Peresecina nu a avut forțe să lupte cu focul în salonul propriului automobil, după o tamponare violentă.

La volanul automobilului Audi A6, pe traseul Chişinău - Soroca raionul Orhei, tânărul a pierdut controlul asupra volanului a derapat și a intrat într-un pilon electric. În urma impactului automobilul s-a incendiat imediat iar şoferul a rămas blocat în interior primind leziuni grave ce au provocat decesul acestuia, anunță serviciul de presă al Poliției Rutiere.

Tot vineri seara, și microbusul de pasageri, de model Mercedes 312, care circula pe ruta Izvoare - Chișinău a fost implicat într-un accident rutier. Din cauza vizibilității reduse șoferul vehiculului nu a observant la timp un pieton în vârstă de 32 de ani, tamponându-l mortal.

Aceste două cazuri sunt cercetate de colaboratorii Comisariatului de Poliție Orhei.

O tamponare de pieton a fost înregistrată și în raionul Rezina. Serviciul de presă al Poliției Rutiere anunță că pe traseul Rezina - Orhei - Călăraşi, în jurul orei 23:00, Un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în satul Păpăuţi, a fost tamponat de un automobil neidentificat şoferul căruia a părăsit locul accidentului. Tânărul a decedat la fața locului.

Poliția din Rezina examinează acest accident.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite