Şerban Huidu a omorât doi oameni într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini s-au ciocnit frontal la Timişul de Sus după ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens după o depăşire neregulamentară. Primele cercetări ale poliţiei arată că Şerban Huidu, care se afla la volanului unui Jeep este vinovat de accident.

„La ieșirea din Timișul de Sus,un bucureștean de 35 ani,care conducea un autoturism tip jeep, dinspre Predeal spre Brașov, a pătruns pe contrasens și jeep-ul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan care circula din sens opus, condus de un brașovean de 65 ani. Accidentul s-a soldat cu decesul brașoveanului de 65 ani, a unei pasagere de 54 ani și cu rănirea altui pasager aflat în Logan, care a fost transportat la spital.Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Vedeta nu a respectat un indicator care anunţa o curbă periculoasă şi reducerea vitezei. A izbit în plin un Logan în care se aflau patru persoane. Şoferul şi încă un pasager din Logan au murit pe loc. Alte patru persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite