Şerban Huidu: „Ce am făcut, Doamne, ce am făcut? Sunt terminat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu trece prin nişte momente dificile şi poate că este cea mai grea perioadă din viaţa sa. Matei Vintilă, socrul cârcotaşului, este foarte îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale şi a spus că Şerban Huidu este marcat de cele întâmplate.

"Nu ştiu foarte multe lucruri. Cristina este însă mai grav, are un cheag toracic, şi-a fisurat tibia şi şi-a fracturat mâna stângă. Ceea ce ne îngrijorează este acel cheag de sânge însă. Vom şti mai multe după ce vor fi aduşi la spital la Bucureşti", a explicat acesta. Cât despre accident, nu ştie prea multe. "Şerban a fost lovit, dar nu este grav, în schimb este distrus de cele întâmplate. Maşina a derapat şi nu ştie ce s-a întâmplat apoi", a mai spus Matei Vintilă, vizibil marcat.

Internat la secţia de neurochirurgie a spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, Şerban Huidu se tânguie. Surse medicale au declarat pentru Gândul că starea de sănătate a lui Şerban este una bună dar că spune într-una: "Ce am făcut, Doamne, ce am făcut? Sunt terminat!“.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite