SCANDAL/ Interpretul rus Valeri Meladze a AGRESAT o femeie în plină stradă în centrul Moscovei. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valeri Meladze, care a fost și anterior implicat în scandaluri cu jurnaliști, nu și-a putut stăpâni din nou emoțiile. Cântărețul a cedat nervos când fotografa a reușit să-l surprindă alături de solista trupei „VIA Gra", Albina Janabaeva.

După o petrecere într-un club de la Moscova, paparazzi a reușit să-l fotografieze împreună cu iubita lui, una dintre fetele din cele mai sexi trio a estradei ruse.

Artistul a fost împotriva filmării și a recurs la metode de protest nu tocmai ortodoxe. Meladze a luat-o la fugă după domnișoara fotograf, a ajuns-o repede și a trântit-o pe asfalt chiar pe carosabil, cerându-i să șteargă imediat pozele.

„Valeri s-a năpustit asupra mea, nu m-a lăsat să-i spun niciun cuvânt. A aplicat forța, încercând să-mi smulgă aparatul foto. M-am speriat foarte tare. Nu am putut să opun rezistență, căci este mult mai puternic decât mine", a mărturisit reporterița.

După ce vedeta i-a luat flash-ul din aparat și a plecat împreună cu iubita, victima speriată a chemat Poliția. Oamenii legii i-au promis că vor investiga cu atenție plângerea, vor ridica imaginile surprinse de camerele de surpaveghere și fotografiile martorilor oculari.

Deocamdată, interpretul nu a comentat incidentul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite