Revista presei: Scumpirea pâinii este inevitabilă, indiferent de acţiunile statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile încearcă să preîntâmpine o scumpire a pâinii, iar acest lucru se va întâmpla în cazul în care grâul din ţară se va epuiza şi va trebui să-l importăm, la preţuri mai mari ca cele de pe piaţa internă.

Pentru a preveni o asemenea evoluţie, autorităţile vor să impună restricţii la exporturile de cereale, anunţă Publica TV.

Sergiu Mocanu, fostul consilier al lui Vladimir Voronin, care a declarat ca vrea sa fie primar de Chisinau, a organizat duminică o adunare la Orhei. Politicianul a anuntat ca recrutează membri pentru viitorul partid politic Miscarea Populara Antimafie, informează PRO TV.

Portalul ŞtireaZilei a numărat câţi Vlazi Plahotniuc şi câţi Vlazi Ulinici avem în ţară.
Astfel 50 de moldoveni au numele de familie Plahotniuc. Dintre acestea doar 2 persoane sunt cu numele de Vladimir Plahotniuc si nu se stie daca printre ei se numara si prim-vicepresedintele Parlamentului din partea Partidului Democrat..
Potrivit Registru, Ulinici, care apartine, la fel, aceluiasi prim-vicepresedinte al Parlamentului, este mai popular - 986 de moldoveni il poarta. Totodata, oficial sunt inregistrati, in Moldova, 6 Vladimir Ulinici si 2 Vlad Ulinici. Cu siguranta ca deputatul PD nu se regaseste printre acestia, avand in vedere ca el figureaza cu acest nume in tara vecina, Romania.
Totusi, Ulinici este un nume mai popular, dar si mai autohton, a spus, pentru StireaZilei.md, lingvistul Alexei Acsan.

Cunoscuta balerină rusă Anastasia Volochkova a declarat că prieteneşte cu atacantul moldovean Sergiu Dadu, de la echipa Alania Vladikavkaz, acum în al doilea eşalon al fotbalului rusesc, relatează www.jurnalsportiv.md.
„Nu pot spune că sunt o fană înrăită. Îmi place echipa din Osetia de Nord, Alania. Prietenesc cu fotbalistul Sergiu Dadu", a declarat frumoasa balerină în "Sovietski Sport". Anastasia Volochkova a împlinit recent vârsta de 35 de ani. Internaţionalul moldovean are 29 de ani.
Frumoasa a fost căsătorită şi are o fetiţă. Recent a revenit de la odihnă din Maldive. Ea este caracterizată de presa rusească drept foarte instabilă în relaţiile personale. Aceasta chiar s-a plâns de faptul că nu are succes în viaţa personală.
„Vreau să am lângă mine un bărbat tânăr, frumos, inteligent şi cu mult umor", a declarat Volochkova în presa rusă. O singură problemă! Dadu este căsătorit de câţiva ani cu o femeie originară din Tiraspol.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite