Revista presei: 90 din cele 150 de grădiniţe din Capitală vor fi reparate în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy: «În ciuda crizei economice, UE îşi va respecta angajamentele asumate» „John Malkovich va juca într-un film despre hoții în lege din Transnistria“, „ Baghirov este audiat la Procuratura Generală“, „90 din cele 150 de grădiniţe din Capitală vor fi reparate în această vară“ sunt principalele subiecte de astăzi.

În ziarul Timpul de astăzi puteţi citiţi un interviu cu Preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy. Preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy: „În ciuda crizei economice, UE îşi va respecta angajamentele asumate“.

„90 din cele 150 de grădiniţe din Capitală vor fi reparate în această vară", anunşă Publika TV. În acest scop, din bugetul municipal au fost alocate peste 30 de milioane de lei. Cei mai mulţi bani, şapte milioane de lei, vor fi cheltuiţi pentru reparaţia instituţiilor de învăţământ din sectorul Centru, care sunt şi cele mai vechi din oraş.

„Baghirov este audiat la Procuratura Generală" este un alt subiect abordat de Publika TV.Publicistul rus Eduard Baghirov, este audiat, la Procuratura Generală. Baghirov, care a fost arestat pentru că ar fi participat la organizarea tulburărilor în masă din aprilie 2009, acuză o comandă politică.

„John Malkovich va juca într-un film despre hoții în lege din Transnistria", scrie Unimedia. Actorul american John Malkovich va juca rolul principal în filmul "Educaţie siberiană", scenariul căruia se bazează pe memoriile lui Nicolai Lilin, crescut și educat în Transnistria.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite