Revista presei: Transnistria, în topul agendei Merkel-Medvedev?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei va fi audiat astăzi în legătură cu reforma educaţiei, Transnistria, în topul agendei Merkel-Medvedev, Atacat cu spumă de ras sunt doar câteva subiecte de astăzi.

„Transnistria, în topul agendei Merkel-Medvedev?“ este subiectul zilei la Europa Liberă. Ministrul adjunct de externe Andrei Popov a declarat Europei Libere că liderii german şi rus, Angela Merkel şi Dmitri Medvedev, au discutat despre conflictul transnistrean ieri la Hanovra, la summitul lor anual. Într-un interviu cu Valentina Ursu, Andrei Popov a spus că declaraţiile celor doi lideri nu oferă însă destule detalii pentru a se crede că discuţiile lor vor contribui la reluarea oficială a negocierilor în formatul 5+2 pe tema Transnistriei. Andrei Popov: „Merkel a menţionat conflictul din Transnistria ca primul în lista subiectelor internaţionale discutate cu Medvedev".

„Ministrul Educaţiei va fi audiat astăzi în legătură cu reforma educaţiei" anunţă PublikaTV. Asta pentru că, în prezent, sunt 24.000 de locuri vacante şi profesorii sunt nevoiţi să lucreze peste program. Mai mult, din cele aproape 1.500 de şcoli din ţară, 370 vor fi optimizate. Anterior, ministrul afirma că reforma nu presupune disponibilizarea profesorilor.

„Atacat cu spumă de ras“ este subiectul pe care îl puteţi găsi la JurnalTV. Poţi să fii ditamai magnatul, dar dacă o ai de tras tot ţi se întâmplă. S-a convins de asta bogătaşul american Rupert Murdoch care a fost atacat cu spumă de ras. Incidentul a avut loc în timpul audierii sale în comisia pentru media a Parlamentului britanic. Pe marginea interceptărilor ilegale de la News of the World.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite