Revista presei: Naşterea-record care a uimit Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O moldoveancă a adus pe lume un copil de 6 kilograme şi 200 de grame
O moldoveancă a adus pe lume un copil de 6 kilograme şi 200 de grame

Zeci de mii de maşini nu trec revizia tehnică iar proprietarii nu plătesc taxa de drum, Copiii din grădiniţele Găgăuziei vor fi filmaţi în timpul programului educaţional şi „vor studia" Skype-ul, „Patrioţii Moldovei" au pornit un nou război împotriva Moldovei şi nou-născut... cu greutate record sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Are peste 6 kg şi e cel mai mare copil născut în ultimii 15 ani, anunţă ProTV. Nou-nascut... cu greutate record. O moldoveancă a adus pe lume un copil de 6 kilograme şi 200 de grame. Medicii spun că acesta este cel mai mare copil născut în ţară în ultimii 15 ani. Mai mult, femeia a născut pe cale naturală. Acum mama şi bebeluşul se simt bine, iar mâine vor fi externaţi.

Zeci de mii de maşini nu trec revizia tehnică, iar proprietarii nu plătesc taxa de drum este subiectul pe care îl găsiţi la Publika. Zeci de mii de maşini din Moldova nu trec, anual, revizia tehnică. Sunt constatările Curţii de Conturi şi ale Ministerului Transporturilor. Ca urmare, Bugetul de Stat ratează sute de mii de lei, iar securitatea din traficul rutier este pusă în pericol, spun reprezentanţii Ministerului Transporturilor.

Copiii din grădiniţele Găgăuziei vor fi filmaţi în timpul programului educaţional şi „vor studia" Skype-ul, mai anunţă PublikaTV.Instituţiile de învăţămant preşcolar din autonomia Găgăuză vor fi dotate cu camere video digitale. Copiii vor fi filmaţi din primele zile ale aflării lor la grădiniţă. Başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, a promis că va controla personal crearea arhivelor video. Potrivit başcanului, Comitetul Executiv a asigurat cu echipament tehnic necesar fiecare grădiniţă.

„Patrioţii Moldovei" au pornit un nou război împotriva Moldovei, scrie Timpul. Liga Tineretului Rus şi Partidul „Patrioţii Moldovei" au lansat ieri o campanie de revenire la denumirile sovietice ale străzilor din capitală. Circulă zvonuri că în spatele acestui partid ar sta deputatul comunist Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite