Revista presei: Clasamentul celor mai buni conducători auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federalizarea, o soluţie amânată?, Clasamentul celor mai buni conducători auto, Mihaela Bilic: Mai puţine kilograme nu-ţi garantează fericirea și locuitorii de la Durlești, îngroziți de afirmațiile clarvăzătorilor sunt principalele titluri de astăzi.

„Clasamentul celor mai buni conducători auto“ este subiectul anunțat de PublikaTV. Suedezii sunt cei mai buni conducători auto. Pe locul doi în topul celor mai buni şoferi sunt conducătorii auto din Marea Britanie. Dacă topul celor mai buni şoferi este condus de statele din vestul Europei, în coada clasamentului se află ţările din Est. Polonia, Bulgaria, România şi Grecia sunt codaşe în acest clasament. O demonstrează statisticile pentru anul 2010, publicate de Comisia Europeană.

„Federalizarea, o soluţie amânată?" este subiectul pus în discuție la Radio EuropaLiberă. Analistu Igor Boţan spune că ultimii 20 de ani au fost pierduţi. Izolarea Transnistriei de Republica Moldova nu a adus fericire cetăţenilor din Transnistria.

„Mihaela Bilic: Mai puţine kilograme nu-ţi garantează fericirea", scrie ziarul Timpul. „Nu ne mai hrănim corpul cu drag, vrem să ne îngropăm în mâncare toate frustrările şi nemulţumirile noastre - dar este laşă şi, în acelaşi timp, păguboasă această atitudine. Apoi vine obezitatea, ca răspuns firesc la faptul că faci ceva greşit", spune Mihaela Bilic pentru Timpul.

„Locuitorii de la Durlești, îngroziți de afirmațiile clarvăzătorilor: Nu credem că asasinul va fi prins", anunță ProTV. Locuitorii de la Durlești sunt speriați de afirmațiile clarvăzătorilor ruși, care susțin că asasinul va mai comite o crimă la sfârșitul acestei luni sau la începutul lui septembrie. Oamenii se tem să iasă din case și se gândesc cu groază la faptul că ucigașul este încă în libertate. Ei se arată sceptici că infractorul va fi prins. Totuși, unchiul tânărului ucis în urmă cu patru luni este sigur că asasinul va fi pedepsit.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite