Revista presei: Astăzi este ultima zi când candidaţii mai pot fi înregistraţi la consiliile electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Misiunea FMI în Moldova va anunţa rezultatele vizitei din ultimele două săptămâni", „Tony Hawks despre moldoveni și fimul «Tenis cu moldovenii» și „Astăzi este ultima zi când candidaţii mai pot fi înregistraţi la consiliile electorale" sunt principalele titluri de astăzi.

„Astăzi este ultima zi când candidaţii mai pot fi înregistraţi la consiliile electorale", anună Publika TV. Astăzi este ultima zi când consiliile electorale de nivelul întâi şi doi mai pot înregistra candidaţii pentru funcţiile de primar şi consilier. Reprezentanţii consiliilor au avut la dispoziţie şapte zile pentru a examina dosarele candidaţilor, asta după ce pe 5 mai a fost ultima zi de depunere a setului de documente.

„Misiunea FMI în Moldova va anunţa rezultatele vizitei din ultimele două săptămâni" este un alt subiect anunțat de Publika TV. Şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional, Nikolay Gueorguiev, va susţine astăzi, 12 mai, o conferinţă de presă despre rezultatele vizitei în Moldova, care a început pe 27 februarie. În această perioadă, membrii misiunii au avut întâlniri cu premierul Vlad Filat, ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa, şi cu guvernatorul Băncii Naţionale, Dorin Drăguţanu.

Unimedia scrie despre scriitorul britanic Tony Hawks, autorul cărții și filmului „Tenis cu moldovenii“. Acesta a mărturisit că țara noastră s-a schimbat mult din 1998: "Am observat multe mașini luxoase în Chișinău, cred că oamenii în acest mod vor să demonstreze că o duc bine. Au apărut și multe clădiri noi, însă situația nu s-a schimbat și în localitățile rurale", a opinat Tony.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite