Revista presei: „Voronin este un comunist provincial, înspăimântat de România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Porumbei mutilați în Chișinău, Voronin este un comunist provincial, înspăimântat de România, Zeci de studenți care se întorceau din SUA, au rămas blocați pe un aeroport din Moscova sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Comunist provincial, înspăimântat de România anunță PublikaTV citând WikiLeaks . Aşa este caracterizat fostul preşedinte Vladimir Voronin, de către secretarul american de stat pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, Daniel Fried. Calificativele se regăsesc în telegramele lui Fried, trimise la Washington după o discuţie cu cu preşedintele azer, Ilham Aliev, din noiembrie 2007. Informaţiile au fost publicate pe site-ul WikiLeaks.

Porumbei mutilați în Chișinău este un alt subiect pe care îl puteți găsi la PublikaTV. Corb la corb ochi nu scoate, iar porumbel la porumbel nu smulge lăbuţe. Cu toate acestea, în unul din parcurile din Capitală au apărut multe păsări mutilate. Apărătorii drepturilor animalelor cred că de vină sunt oamenii.

Zeci de studenți care se întorceau din SUA, au rămas blocați pe un aeroport din Moscova, anunță ProTV. Pentru că avionul Wasington-Moscova, a avut o defecțiune și s-a întors din drum, tinerii au ajuns cu întârziere la Moscova. Aici, însă, avionul în care urmau să urce, decolase deja.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite