Revista Presei: Astăzi se împlinesc 70 de ani de la primul val al deportărilor din Basarabia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se împlinesc 70 de ani de la primul val al deportărilor din Basarabia şi Nordul Bucovinei
Se împlinesc 70 de ani de la primul val al deportărilor din Basarabia şi Nordul Bucovinei

Astăzi, se împlinesc 70 de ani de la primul val al deportărilor din Basarabia şi Nordul Bucovinei. Cu acest prilej, la Chişinău vor avea loc manifestări de comemorare a victimelor represiunilor politice din iunie 1940, anunţă PublikaTV.

„Cum a reacţionat Filat, Ghimpu, Lupu și Tkaciuk la incidentul diplomatic de la Ambasada Rusă". Ziarul Timpul scrie despre scandalul diplomatic de vineri de la ambasada Rusiei din Chişinău. Acesta a generat reacţii diverse în rândul liderilor moldoveni, unii dintre ei încercând să calmeze situaţia, în timp ce alţii au fost mai vehemenţi, cum ar fi liderul liberal, care i-a cerut ambasadorului să plece.

Chirtoacă acuzat pe site-ul chirtoacă.net că ar fi agentul României în Moldova: „E opera comuniştilor". Campania de denigrare a concurenţilor electorali, începută încă înainte de primul tur de scrutin, continuă, mai anunţă PublikaTV. După ce au apărut mai multe ziare şi afişe denigratoare, recent a apărut şi un site intitulat „chirtoacă.net". Pe site, candidatul liberal la Primăria Capitalei este învinuit că ar fi implicat în acte de corupţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite