Revista Presei: „Eduard Mușuc: Cu Voronin este tot normal!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În presa de astăzi aflaţi când se va rezolva problema creşterii preţului la zahăr, ce spune Eduard Muşuc despre declaraţia liderul PCRM, Vladimir Voronin, care a afirmat că nu exclude o coaliție cu partidul condus de premierul Vlad Filat şi cum a fost comemorat marele poet Grigore Vieru.

Unimedia scrie despre o nouă posibilă coaliţie. „Eduard Mușuc: Cu Voronin este tot normal!". Comuniștii nu exclud o coaliție cu partidul condus de premierul Vlad Filat. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă liderul PCRM, Vladimir Voronin, la sfârșitul săptămânii trecute. De cealaltă parte, deputatul comunist Eduard Mușuc declară că nu vede nimic surprinzător în declarațiile șefului său. "Totu-i normal cu Vladimir Voronin, nimic nu se întâmplă. Acesta a oferit un exemplu în care a dat de înțeles că PCRM și PLDM pot alege împreună președintele", a explicat Eduard Mușuc în cadrul unei emisiuni la PublikaTV.

Ziarul Timpul scrie despre creşterea preţului la zahăr. În articolul cu titpul: „Zahărul dulce ne face viaţa amară" aflaţi că Guvernul urmează să discute problema preţului la zahăr în această săptămână. „Săptămâna aceasta ne vom întruni într-o şedinţă, în cadrul căreia vom discuta situaţia creată în legătură cu creşterea preţului la zahăr, dar şi cu exportul acestui produs", ne-a asigurat ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov. „Nu există premise şi motive fondate ca zahărul să se scumpească!", este convins Bumacov şi adaugă că lucrurile - adică şi preţurile - vor reveni la normal. Declaraţia lui vine după ce, în ultimele două săptămâni, zahărul s-a scumpit de la 11-12 lei la 14-15,5 lei.

„A fost mai mult decât un poet..." este un alt articol pe care îl puteţi citi în ziarul Timpul. Astăzi, Grigore Vieru ar fi împlinit 76 de ani. Cunoscut ca cel mai iubit poet de către copii, dar şi de către maturi, Grigore Vieru a fost comemorat pe plan naţional şi internaţional.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite