Revista presei Marius Lazurcă: „Integrare UE este un proces dureros care supune societatea unui efort substanţial“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Groapa care-ţi poate înghiţi maşina, chiar în centrul Capitalei, a ajuns la spital dupa o tuse banală, iar acum se zbate între viaţă şi moarte, „procesul de integrare europeană este unul dureros care supune întreaga societate unui efort substanţial“ spune Ambasadorul României la Chişinău, o mare parte din agenţii de pază nu au pregătirea specială. Acestea sunt doar câteva subiecte de astăzi.

„Integrare UE este un proces dureros care supune societatea unui efort substanţial", a declarat Marius Lazurcă pentru TRM. „Procesul de integrare europeană este unul dureros care supune întreaga societate unui efort substanţial. Înainte de a fi ceva mai mult decât o perspectivă frumoasă, este ceva foarte dureros fiindcă impune întregii societăţi reforme foarte dure şi foarte costisitoare în toţi termenii de costuri", declaraţiile aparţin ambasadorului României la Chişinău, Marius Lazurcă.

Groapa care-ţi poate înghiţi maşina, chiar în centrul Capitalei, anunţă ProTV. O gaură în care poate să intre şi o maşină a pus pe jar şoferii. Groapa a fost acoperită, în schimb cele mai mici care se înmulţesc pe strazile capitalei rămân deocamdată la vedere. Autorităţile spun că aşteaptă ca drumurile să se usuce pentru a putea începe număratoarea gropilor din asfalt.

„A ajuns la spital după o tuse banală, iar acum se zbate între viaţă şi moarte" este un alt subiect pe care îl găsiţi la ProTV. Un bebeluş din Orhei care a ajuns la spital după o tuse banală se zbate între viaţă şi moarte. Părinţii acuză medicii că nu-i acordă asistenţa medicală necesară. Ei spun că starea copilului se agravează cu fiecare oră. La randul lor, doctorii afirmă că starea baiatului s-a agravat din cauza mamei, care nu l-ar fi ingrijit corect. Ei au refuzat să spuna ce diagnostic i-a fost stabilit baieţelului şi care sunt şansele lui de a supraveţui.

„Cu pază, dar fără siguranţă. O mare parte din agenţii de pază nu au pregătirea specială", anunță PublikaTV. Se află sub supravegherea agenţilor particulari de pază, dar ajung să fie jefuite. Vorbim despre magazine şi case de schimb valutar. Se întâmplă deoarece în mare parte agenţii de pază care lucrează la firmele private nu au pregătirea specială sau muncesc la negru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite