Revista presei: Igor Smirnov ameninţă Chişinăul că ar putea bloca livrarea gazelor naturale ruseşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animalele Circului „Safari" au parte de îngrijire şi alimentaţie special, Igor Smirnov ameninţă Chişinăul că ar putea bloca livrarea gazelor naturale ruseşti, Tutti frutti în Piaţa Marii Adunări Naţionale, secretul de milioane al lui Filat. Cât costă yacht-ul pe care se plimba Vlad Filat şi cui aparţine acesta, România îl critica pe Ghimpu în 2009, pentru că ar fi prejudiciat imaginea AIE sunt principalele subiecte de astă

Igor Smirnov ameninţă Chişinăul că ar putea bloca livrarea gazelor naturale ruseşti, anunţă PublikaTV. Liderul separatist de la Tiraspol, Igor Smirnov, ameninţă Chişinăul cu sistarea livrării de gaze naturale ruseşti. În acest mod, potrivit lui Smirnov, Transnistria va reacţiona adecvat la blocadele economice impuse de Chişinău.

Animalele Circului „Safari" au parte de îngrijire şi alimentaţie special este un alt subiect pe care îl puteţi găsi la PublikaTV. Deştepte, mâncăcioase, înţeleg totul, iar dacă văd o ameninţare, devin violente. Vorbim despre animalele Circului „Safari" care se află de ceva timp la Chişinău. Numai cei doi elefanţi mănâncă zilnic câte 50 de kilog rame de fructe.

Tutti frutti în Piaţa Marii Adunări Naţionale este titlul pe care îl puteţi auzi la radio Europa Liberă. Oamenii diferiţi care sărbătoresc împreună. Poate muzica ne uneşte pe toţi se întreabă Iulian Ciocan.

Secretul de milioane al lui Filat. Cât costă yacht-ul pe care se plimba şi cui aparţine acesta aflaţi la  ProTV. Premierul a fost filmat în timp ce spărgea valuri pe Nistru de pe un yaht în valoare de cel puţin 700 de mii de euro. Este vorba de nava „Paula" înregistrată pe numele unei companii petroliere.

România îl critica pe Ghimpu în 2009, pentru că ar fi prejudiciat imaginea AIE, anunţă Vocea Basarabiei citând WikiLeaks. În 2009, România îşi exprima îngrijorarea cu privire la contradicţiile din Alianţa pentru Integrare Europeană şi considera că liderul PL, Mihai Ghimpu, prejudiciază imaginea AIE pe plan extern. Despre aceasta scria fostul ambasador al SUA în Moldova, Asif Chaudhry.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite