Revista presei: „Continuăm să păstrăm un interes major pentru relaţia cu Federaţia Rusă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova
Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova

Astăzi aflați de ce este necesară adoptarea Legii antidiscriminare, redenumită în Legea privind egalitatea de şanse, ce se va întâmpla la Moscova în cadrul întâlnirii președintelui Nicolae Timpofti cu liderii ţărilor din CSI, dar și cum a ajuns o mașină deasupra unui loc de joacă pentru copii.

„Continuăm să păstrăm un interes major pentru relaţia cu Federaţia Rusă", este titlul unui interviu la radio Europa Liberă. Preşedintele Moldovei, domnul Nicolae Timofti se va întâlni astazi la Moscova cu liderii ţărilor din CSI şi va participa la aniversarea a 10 ani de la infiinţarea Organizaţiei pentru Securitate Colectivă, o organizaţie militară din care Moldova nu face parte. Vasile Botnaru a stat de vorbă despre acest subiect cu domnul Anatol Ţăranu, fost ambasador al Moldovei la Moscova şi fost deputat.

„Dacă vroiau, liderii AIE demult adoptau Legea antidiscriminare. Acum, să aibă curajul să spună că renunţă la UE", a declarat ieri Igor Boţan în cadrul unei emisiuni la PublikaTV.

„Se întamplă în Chișinău. Mașina atârnată deasupra unui topogan pentru copii", anunță ProTV. O mașină a stat atârnată deasupra unui loc de joacă pentru copii timp de câteva ore. Autoturismul a ajuns acolo după ce șoferul a ieșit uitând să tragă frâna.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite