Revista presei: Comerţ ilegal cu sânge: Pentru o transfuzie „comercianţii“ cer 350 - 400 de lei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comerţ ilegal cu sânge
Comerţ ilegal cu sânge

După gratii, muncesc de ziua lor, Comerţ ilegal cu sânge, În Moldova va fi deschisă Agenţia pentru Diasporă sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Comerţ ilegal cu sânge: Pentru o transfuzie „comercianţii" cer 350 - 400 de lei, anunţă PublikaTV. Se întâmplă în Moldova, sub ochii autorităţilor şi fără ca cineva să ia vreo măsură. Sângele, vital pacieţilor, se negociază ca la piaţă, chiar în faţa Centrului Naţional de transfuzie. Cei care vând preţioasa marfă sunt conştienţi că fac un lucru ilegal.„Da, este ilegală acest comerţ", a recunoscut o femeie.

După gratii, muncesc de ziua lor şi spun că sunt mulţumiţi, chiar dacă riscurile „îi pândesc" la orice pas este un alt subiect anuţat de PublikaTV. Fiecare zi este o provocare pentru medicii anesteziologi care lucrează la Penitenciarul de la Pruncul. Iar una dintre situaţiile cele mai complicate de care se lovesc este atunci când deţinuţii înghit diferite obiecte metalice.

În Moldova va fi deschisă Agenţia pentru Diasporă, scrie ziarul Timpul. Guvernul va crea Agenţia pentru Diasporă care va asigura legătura dintre statul R. Moldova şi cetăţenii săi stabiliţi peste hotare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite