Revista presei: Ciobanu despre bătaia cu Roşca: Nu am vrut să dau mâna cu el pentru că m-a trimis în... „mama"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a explodat în apropierea localităţii Tohatin, Ciobanu despre bătălia cu Roşca, Moldova este pe primul loc în lume la capitolul îmbolnăvirilor de hepatită şi doi cetățeni moldoveni reținuți în SUA pentru căsătorii fictive sunt principalele subiecte de astăzi.

Ciobanu despre bătaia cu Roşca: Nu am vrut să dau mâna cu el pentru că m-a trimis în... „mama", anunţă PublikaTV. Veteranul războiului de pe Nistru Valeriu Ciobanu, care s-a luat la bătaie astăzi cu fostul lider al PPCD, Iurie Roşca, spune că el nu este vinovat. Ciobanu vine cu versiunea sa şi povesteşte că Roşca a început conflictul şi l-a trântit la pământ. „Fratele lui Iurie Roşca a început să mă împingă cu pieptul, cu pumnii să îmi tragă. M-au pus la pământ, m-au tras de păr şi m-au lovit cu pumnii şi picioarele".

„O maşină a explodat în apropierea localităţii Tohatin", anunţă Publika TV. Este vorba despre o maşină cuprinsă de flăcari, după ce instalaţia de gaz s-a supraîncălzit şi a explodat. Incidentul a avut loc în apropierea comunei Tohatin, din suburbia Capitalei.

„Moldova este pe primul loc în lume la capitolul îmbolnăvirilor de hepatită" este un alt subiect de astăzi de la PublikaTV. Moldova este lider mondial la capitolul îmbolnăvirilor de hepatită. În ţara noastră, aproximativ 3 mii de oameni mor anual din cauza complicaţiilor provocate de această maladie. Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, în fiecare an, sunt înregistrate până la 1.700 de noi purtători de hepatită de toate formele.

„Doi cetățeni moldoveni reținuți în SUA pentru căsătorii fictive", scrie Unimedia. Curtea de Justiție federală din Sacramento, California, a pus sub acuzare 14 de persoane pentru organizarea căsătoriilor fictive între cetățenii americani și imigranţi din Rusia, Ucraina, Moldova şi alte țări din Europa de Est cu scopul de a-i ajuta să rămână în Statele Unite ale Americii, a declarat marţi procurorul Benjamin Wagner.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite