Reţinut pentru 72 de ore pentru că ajuta oamenii să câştige licitaţiile Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juristul lua 800 de dolari de la un participant la licitația petrecută de Primăria municipiului Comrat
Juristul lua 800 de dolari de la un participant la licitația petrecută de Primăria municipiului Comrat

Un jurist a fost prins în flagrant în timp ce estorca bani de la agenții care doreau să procure loturi de pământ, scoase în vânzare de Primărie.

Un jurist din cadrul Direcției Justiției UTA Găgăuzia a Ministerului Justiției a fost prins în flagrant, pentru escrocherie. Bărbatul, originar din orașul Vulcănești, a fost surprins de angajații Direcției de investigare a fraudelor din cadrul Departamentului de poliție al Ministerului Afacerilor Interne, în momentul în care acesta lua 800 de dolari de la un participant la licitația petrecută de Primăria municipiului Comrat.

Juristul estorca bani de la agenții care doreau să procure loturi de pământ, scoase în vânzare de Primăria din localitate. Banii erau ceruți în schimbul desfășurării fără obstacole pentru cumpărător a licitației, suspectul având acces la informația despre licitațiile petrecute în municipiul Comrat.

Bărbatul este reținut pentru 72. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să achite o amendă de până la 20.000 de lei sau să facă de la 4 la 7 ani de închisoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite