REVISTA PRESEI Procurile nu mai sunt valabile la perfectarea buletinelor de identitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probleme suplimentare pentru moldovenii care vor să-și obțină acte de identitate. Un plop a distrus trei mașini în cartierul Botanica. Un basarabean vindea droguri în Italia. Căușeniul intră din nou în febra electoral.

Cetăţenii moldoveni nu vor mai putea să-şi perfecteze actele de identitate prin intermediul procurilor, afirmă publika.md. Ministerul de Externe informează că, potrivit unei legi intrate în vigoare luna aceasta, actele de identitate se eliberează la cererea solicitantului, depusă personal la organele competente.

Trei maşini au fost strivite de o creangă de plop care a căzut peste ele. Incidentul s-a produs pe strada Zelinschi, din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit publika.md, victime nu sunt, însă martorii spun că doi bătrâni care treceau pe alături s-au ales cu o sperietură zdravănă.

Oamenii care locuiesc în preajmă susţin că i-au chemat în repetate rânduri pe muncitorii de la "Spaţii Verzi" să curăţe crengile, dar fără rezultat.

Proprietarii maşinilor avariate spun că, deşi aveau automobilele asigurate, vor da Primăria în judecată pentru că nu a tăiat la timp copacii.

Un cetățean moldovean a fost arestat în Italia pentru comerţ cu droguri. Acesta, împreună cu un italian, comercializau cocaină pe terasele şi în barurile din oraşul italian Padova precum şi în suburbiile acestuia.

Moldoveanul Iulian S. în vârstă de 19 ani şi prietenul său italian de 29 de ani au trezit suspiciunea carabinierilor după ce au fost observaţi făcând naveta între oraş şi un lan de porumb la bordul unei maşini, informează 24h.md. În urma investigaţiilor poliţia italiană a descoperit depozitul traficanţilor în lanul de porumb de unde au ridicat circa 53 de grame de cocaină.

Curtea Supremă de Justiţie a emis o decizie irevocabilă prin care păstrează hotărârea din săptămâna trecută a Curţii de Apel Bender care a dispus alegeri repetate ale primarului oraşului, anunță jurnal.md.

Comisia Electorală Centrală a stabilit, pe 22 iulie, că alegerile repetate pentru primăria oraşului Căuşeni vor avea loc în această duminică. Componenţa birourilor electorale şi a consiliului electoral de circumscripţie va rămâne acceaşi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite