REVISTA PRESEI/ Casele de lux nu mai sunt în vogă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuințele de elită sunt mai puțin solicitate
Locuințele de elită sunt mai puțin solicitate

Ploile fac ravagii în Moldova. Prețurile pentru închirierea locuințelor scumpe s-au redus. Militarii alolingvi învață limba română.

31 de localități au rămas pe întuneric din cauza vântului și ploii, iar la Cricova un bloc locativ a fost inundat.

De asemenea, la Rusești, raionul Anenii Noi, un copac prăbușit a luat cu el două balcoane, anunță PRO TV. Sunt câteva dintre consecințele ploii și vijeliei.

În satul Pervomaisc din raionul Hâncești de pe o clădire a fost smuls acoperișul, iar la Costuleni, raionul Ungheni, peste 20 de hectare însămânțate au fost compromise de grindină.

Meteorologii nu au vești îmbucurătoare și spun că precipitațiile vor continua și în următoarele zle.

Cererea pentru închirierea locuinţelor de lux, în Moldova, s-a redus semnificativ în ultimii doi ani, susţin experţii imobiliari. Drept dovadă este şi faptul că preţurile pentru închirierea unor astfel de case au scăzut cu până la 30-40 la sută, anunță publika.md.

Preţul chiriei pentru o casă de lux variază în funcţie de suprafaţa şi amplasarea acesteea, utilităţile şi confortul din interior.

Potrivit site-urilor cu anunţuri imobiliare, cea mai mare chirie, de 10 mii de euro lunar, este solicitată pentru o vilă situată pe malul Nistrului, în oraşul Vadul lui Vodă.

16 militari şi funcţionari ai Ministerului Apărării de la Chişinău au primit certificate de absolvire a cursului de studiere a limbii române.
„Rezultatele pe care le-au înregistrat cei 16 absolvenţi aicursului sunt evidente, pentru că dumnealor nu doar înţeleg, dar şi vorbesc în limba de stat. Sperăm ca toţi cei 16 absolvenţi să nu se oprească la performanţele atinse, dar să-şi îmbogăţească vocabularul", a afirmat locotenent-colonelul Sergiu Voinu, şeful Secţiei politici resurse umane, în cadrul ceremoniei de înmânare a certificatelor, citat de 24h.md.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite