Presedintele Azerbaidjanului şi-a măritat fiica cea mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arzu Alieva a devenit soţia milionarului rus Samed Kurbanov, iar nunta a avut loc, sâmbătă seara, în cel mai luxos complex de odihnă din Azerbaidjan.

Ilham Aliev, preşedintele Azerbaidjanului, şi-a măritat fiica cea mică - Arzu Alieva. Nunta a avut loc sâmbătă seara, în complexul Amburan Estate, în staţiunea balneară Bilghen, la 40 kilometri de Bacu.

Mirele este Samed Kurbanov, în vârstă de 23 de ani, feciorul milionarului Aidin Kurbanov, unul din fondatorii Congresului Azerilor din Rusia. Potrivit presei azere, Samed Kurbanov s-a născut la Moscova, a absolvit Institutul pentru Relaţii Internaţionale, iar după decesul tatălui său se ocupă de afacerile familiei.

Arzu Alieva şi-a făcut studiile în Marea Britanie, cunoaşte patru limbi, administrează o galerie de artă din Bacu şi participă la acţiunile de caritate organizate de Fondul Heydar Aliev, care este condus da Mehriban Alieva, soţia preşedintelui azer.

Mirii se cunosc din copilărie, iar însăşi preşedintele Federaţiei Ruse le-a transmis felicitări.

Anterior publicaţia americană Washington Post a relatat că că pe numele Arzu Alieva, dar şi a întregii familii a preşedintelui azer în Dubai au fost procurate imobile de lux în valoare de peste 75 milioane de dolari.

Mai multe poze cu Arzu Alieva se poate de găsit aici

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite