Preşedintele Consiliului European vine în Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Ministerului de Externe, Herman Van Rompuy, Preşedintele Consiliului European va ajunge la Chişinău mâine la ora 12.00.

Oficialul european vine în Moldova împreună cu soţia sa Geertrui. Cei doi vor fi întâmpinaţia la Aeroportul Internaţional Chişinău, de către premierul Vlad Filat şi soţia sa Sanda. Oficialul european vine la chişinău împreună cu soţia sa Geertrui. Cei doi vor fi întâmpinaţia la Aeroportul Internaţional Chişinău, de către Prim-ministrul Vlad Filat şi soţia sa Sanda.

În timp ce oficialii vor avea o întrevedere în incinta Casei Guvernului, doamnele vor vizita mănăstirea Căpriana. În partea a doua a zilei, Geertrui va vizita, începând cu ora 16.10, Orăşelul Copilăriei Concordia din localitatea Pîrîta, iar de la 17.50 va merge la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală.

Întrevederea cu Marian Lupu va avea loc la ora 13.30, la Reședința de Stat ce va fi urmată de un prânz oferit de Președintele interimar al Republicii Moldova. De asemenea, Herman Van Rompuy se va întâlni cu Mihai Ghimpu, liderul PL şi Vladimir Voronin, liderul PCRM. Preşedintele Consiliului European va pleca pe 7 iulie.

Este pentru prima dată când şeful Consiliului European vine în Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite