Plahotniuc convoacă la Bălţi elita locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 6 septembrie, cu începere de la ora 16.00, în incinta Business Centrului din municipiul Bălţi, reprezentanţii interesaţi ai societăţii civile sunt invitaţi la o întâlnire cuprim-vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă difuzat de Cabinetul Prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc va vizita municipiul Bălţi, având scopul principal de a discuta problemele locale cu lideri de opinie, jurnalişti, oameni de afaceri, lideri ai asociaţiilor neguvernamentale şi alţi reprezentanţi activi ai comunităţii locale. Doritorii de a participa la eveniment sunt bineveniţi.

De asemenea, în calitatea sa de vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc are programată o şedinţă pe linie de partid cu activul PDM din Bălţi.

Tot la 6 septembrie, Vlad Plahotniuc are programate întâlniri cu reprezentanţii societăţii civile din Teleneşti (ora 9.30, Consiliul Raional, et.3, sala mică) şi Sângerei (ora 12.45 Primăria, et. 4, sala de şedinţe).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite