Patinoar artificial în Centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a fost inaugurat „Center Ice Land", un patinoar artificial ce se află chiar în Centrul Capitalei pe o terasă a Teatrului de Operă şi Balet şi care va funcţiona tot anul împrejur. 

Patinoarul a apărut datorită lui Ion Godorogea din Republica Moldova şi alţi doi asociaţi ai acestuia din Elveţia. „Am văzut un astfel de patinoar în Bucureşti, mi-a plăcut şi în câteva luni am reuşit să deschid şi la noi unul", a declarat Ion Godorogea care povesteşte că realizarea planului a durat căteva luni.

image

Bucuroşi că vor putea să patineze şi pe timp de vară, vizitatorii au spus că abia aşteaptă să încalţe patinele. „Mă bucur foarte mult că voi putea veni aici cu prietenii", a declarat Alexandru Scutaru care a venit împreună cu prietena sa.

Spre dezamăgirea vizitatorilor, moldovenii nu vor putea patina pe gheaţă, ci doar pe gheaţă artificială. Patinoarul se va deschide în fiecare zi începând cu orele 12.00 şi va lucra pănă la miezul nopţii, iar cei care doresc să patineze trebuie să scoată din buzunar 70 de lei pentru 40 de minute de distracţie.

image

La deschiderea pationarului a participat şi premierul Vlad Filat, insă acesta s-a ferit să facă declaraţii. Ceremonia de deschidere a fost însoţită de un show artistic susţinut de către echipa naţională de hochei din Moldova, campionul Europei la dans sportiv pe gheaţă, Dmitrii Dmitrenco şi alţi patinatori cunoscuţi.

Potrivit lui Ion Godorogea, afacerea l-a costat aproximativ 300 de mii de euro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite