O fetiţă de patru ani este convinsă că va fi mireasa lui Dorin Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are doar patru anișori și repetă cât e ziua de lungă că e îndrăgostită lulea de primarul Chișinăului. Îl sună întruna și sărută ecranul când „prințul" ei apare la televizor.

Mai mult, este sigură că se va căsători cu edilul Capitalei pentru că-i uneşte o adevărată „poveste de dragoste".

Faceţi cunoştinţă. Este Cătălina Josu, care a împlinit patru ani la începutul lui august, tot atunci când Dorin Chirtoacă a făcut 33 de ani. „Alo, Chitoacă? Te iubesc la nebunie! Vin la tine în vizită. Ce faci, Chitoacă? O să tlăiesc cu tine până la moalte", aşa îl „sâcâie" la telefon de mai multe ori pe zi micuţa, care nu poate încă să pronunţe litera „r". Deocamdată, „iubitul" nu-i răspunde, vorbeşte cu primarul la un telefon jucărie.

Fetiţa, care încă nu frecventează grădiniţa, a făcut o pasiune pentru edil încă de la doi ani. De atunci Cătălina nu conteneşte să repete că-l iubeşte pe primarul „Chitoacă". Despre asta au aflat toţi vecinii, prietenii şi medicii la care a ajuns copila. Mai mult, nu trece niciun buletin de ştiri în care apare Chirtoacă fără ca fetiţa să pupe televizorul.

„Acum doi ani, Cătălina a observat în ascensor un afiş cu primarul. A aflat în scurt timp unde este uşa Primăriei şi, de fiecare dată când trecem pe acolo, mă trage de mână să mergem la Chirtoacă", povesteşte bunica fetiţei, Ecaterina Popa.

Visul micuţei s-a realizat la ziua de naştere a edilului. Atunci Cătălina împreună cu bunica s-au strecurat în mulţime pentru a-l zări pe tânărul primar. Soarta a fost mai mult decât generoasă cu ea. Micuţa a făcut atunci prima sa declaraţie de dragoste pe care a auzit-o „prinţul ei".

„Vreau să mă căsătoresc pe veci cu el"

„Dorin, eşti generos, frumos şi deştept. Vreau să-ţi spun că te iubesc, pentru că ne-ai adus troleibuze noi şi că ne-ai amenajat terenuri de joacă", a mărturisit Cătălina fără sfială.

Din clipa în care l-a văzut pe viu, trăieşte cu gândul la o nouă întâlnire. Copila i-a ţinut pumnii şi pe toată perioada campaniei electorale. „Dodon a vrut să-l dea afară pe Chirtoacă. Cred că Chirtoacă are inima bună. Îl iubesc pentru asta şi vreau să mă căsătoresc pe veci cu el. E foarte calitativ", declară Cătălina.

Părinţii micuţei admiratoare glumesc că acum primarul nu are nevoie de ea, dar când va creşte mare încă o va căuta.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite