CRIMĂ O femeie din Hiliuți a fost omorâtă pentru că-și proteja fiica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe pereții casei din Hiliuți au rămas amprente ale crimei
Pe pereții casei din Hiliuți au rămas amprente ale crimei

O crimă odioasă a avut loc în raionul Făleşti. O femeie în vârstă de 41 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost înjunghiată de un consătean.

Ca rezultat al acţiunilor de urmărire penală, s-a stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 septembrie, aproximativ la ora 03:30, un tânăr de 21 de ani din satul Hiliuți, fiind în stare de ebrietate, a mers în vizită la o fată din aceeași localitate. Ela deconectat lumina de la contorul electric, apoi a bătut la uşă pentru a o chema pe fiica acesteia. Între stăpâna casei şi suspect s-a iscat o ceartă, acesta aplicându-i femeii multiple lovituri cu cuţitul în diferite părţi ale corpului, anunță serviciul de presă al Ministerului de Interne.

Suspectul a fost identificat și reținut la câteva ore de la producerea infracțiuni. El a declarat polițiștilor că a intrat în curtea victimei pentru a se întâlni cu fiica acesteia. Tânărul a mai declarat că a ucis mama fetei deoarece l-a "enervat că aceasta l-ar fi împins brutal pentru a-l alunga din curte".

Potrivit serviciului de presă al MAI, în acest caz a fost iniţiată o cauză penală iar bărbatul din Hiliuți riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite