Ne răcorim la piscină şi facem sport la Unica Shaping Club (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vreau să merg la piscină!“. Este gândul care te însoțește peste tot  în această vară caniculară. Pentru că Unica Shaping Club îți este alături și de această dată, noi îți oferim soluția perfectă pentru a evada din temperaturile toride.

Doar pentru tine, Unica Shaping Club deschide sezonul antrenamentelor aqua-shaping începând cu data de 16 iulie.

Ce poate fi mai potrivit decât să îmbraci costumul de baie, să iei cu tine buna dispoziție şi să te încarci cu sănătate şi energie pozitivă în aceste zile ale lunii lui cuptor?  Fiind unica reţea de săli sportive ce îţi oferă cel mai avantajos raport preţ-calitate şi de această dată Unica Shaping Club te răsfață cu preţuri accesibile, oferindu-ţi profesionalism şi rezultat garantat. Dacă încă nu cunoşti avantajele exerciţiilor în apă, atunci trebuie să ştii că:

1.       Exerciţiile în apă pot fi practicate de către toți, indiferent de vârstă și abilități sportive.

2.       Exerciţiile în apă, îţi tonifiază musculatura, oferindu-ţi flexibilitate şi revitalizare.

3.       Rezistenţa la care este expus corpul tău în timpul acestui tip de antrenament, este de 42 de ori mai mare decât acelaşi antrenament pe care îl practici în sală.

4.       Apa suportă 90% din greutatea corpului tău, ceea ce duce la micşorarea riscurilor de accidentare.

5.       Exerciţiile fiind efectuate în apă au un risc redus asupra coloanei în acelaşi timp tonifiind muşchii spatelui.

6.      Şi, nu în ultimul rând, exerciţiile în apă ajută la arderea  grăsimilor cu aceeaşi eficacitate ca şi în cazul exerciţiilor efectuate la sol.

Pentru a simţi pe propria piele aceste avantaje, trebuie:

să închizi monitorul computerului, să-ţi iei costumul de baie şi să vii la aqua shaping (piscina este situată în sectorul Centru) sau să ne telefonezi la numărul: 069-859-657, iar noi te vom ghida spre tărâmul sănătăţii.

Mişcarea este viaţă, iar sănătatea este darul cel mai frumos pe care ţi l-a oferit natura şi, totodată, comoara pe care puţini știu să o preşuiască. Fii prima, fii tu – autoarea sănătăţii tale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite