Moş Crăciun vine cu „Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moș Crăciun va poposi în casele celor care au uitat să zâmbească
Moș Crăciun va poposi în casele celor care au uitat să zâmbească

Ziarul „Adevărul" lansează de astăzi campania „Să facem un Crăciun Adevărat!", prin care ne propunem să îndeplinim vise. Alături de cititori,vom încerca să-i facem fericiţi pe cei mai nevoiaşi dintre noi. Poveştile lor de viaţă se vor regăsi zilnic în paginile cotidianului nostru.

Campania va dura o lună, timp în care, „Adevărul" va aduce în casele dumneavoastră poveştile oamenilor care au găsit speranţa acolo unde aceasta părea să nu mai existe. Din primele subiecte care vor fi publicate în paginile ziarului veţi afla cât de nedreaptă este viaţa a patru copii care au rămas fară mamă în urma neglijenţei medicilor şi cum îi putem ajuta pe micuţi. Tot în cadrul acestei campanii vom prezenta cum se descură persoanele cu dizabilităţi în Republica Moldova, din ce câştigă bani pentru a-şi asigura tratamentul care îi ajută să trăiască, care sunt necazurile, dar şi bucuriile acestora.
Pentru că de sărbători toţi oamenii trebuie să zâmbească, începând de astăzi echipa „Adevărul" va prezenta poveştile oamenilor pentru care micile contribuţii financiare, simple vizite sau strângeri de mână pot însemna o nouă şansă la viaţă, un zâmbet de Crăciun. Implicându-te în această campanie vei ajuta copii din orfelinate şi spitale, copii cu dizabilităţi, persoane care au uitat să zâmbeacă.

Cei care doresc să participe la această campanie împreună cu „Adevărul", să împartă fericirea cu cei mai puţin fericiţi sau să ne sugereze cazuri care pot deveni subiecte pentru ziar ne pot contacta la numărul de telefon: 84 31 80 sau ne pot scrie la adesa de email: chisinau@adevarul.ro

CAMPANIILE DE CRĂCIUN SUNT CELE MAI AŞTEPTATE
Chişinăuienii şi ONG-urile spun că aceste campanii sunt cele mai aşteptate înainte de sărbători. „Persoanele cu dizabilităţi sunt în aşteptarea unor schimbări care vin odată cu aceste campanii. Tinerii care stau acasă între patru pereţi au posibilitatea de a vedea exemple reale de promovare şi de integrare a acestora în societate", spune Mariana Matfei, coordonator Relaţii cu Publicul în cadrul Asociaţiei pentru persoanele cu dizabilităţi „Motivaţie".
Chiar dacă de-a lungul anilor astfel de campanii au ajutat mii de oameni, întotdeauna este loc de mai mult.„Prin aceste campanii se mai demonstrează încă odată că persoanele cu dizabilităţi sau copiii care au fost nedreptăţiţi nu sunt uitate, ci dimpotrivă sunt susţinute şi respectate", adaugă Mariana Matfei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite