Sute de oameni s-au îmbulzit în centrul Chişinăului pentru „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Adevărul" s-a dat ca pâinea caldă în centrul capitalei
"Adevărul" s-a dat ca pâinea caldă în centrul capitalei

Sute de exemplare ale cotidianului „Adevărul“, ediția de Moldova, s-au împărţit în mai puţin de cinci minute în centrul Chişinăului, acolo unde peste 3.000 de moldoveni au protestat împotriva unei alianţe de guvernare din care să facă parte Partidul Comunist

„Dați-ne adevăr și dreptate", asta spuneau demonstranții, înghesuindu-se pentru a obține ziarul „Adevărul“. Adunați în Scuarul Operei Naționale din centrul Chişinăului pentru a cere continuarea guvernării AIE, oamenii nu mai erau atenți la oratori, ci la reporterii noștri, care au împărțit sute de exemplare în mai puțin de 5 minute.

CLICK PE POZA DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO

"Adevărul" s-a dat ca pâinea caldă în centrul capitalei


Cotidianul editat de Adevărul Holding s-a lansat miercuri, 8 decembrie, și în Republica Moldova. Ziarul apare de luni până vineri şi este distribuit în toate localităţile din Republica Moldova, la preţul de patru lei. Publicaţia editată de trustul românesc apare în 16 pagini color, în zilele de marţi, miercuri şi joi, şi în 24 de pagini, lunea şi vinerea. În fiecare zi de luni, ziarul conţine un supliment de sport, iar vinerea - un supliment de opt pagini cu programe TV, divertisment şi timp liber.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite