GALERIE FOTO Amintiri şi impresii la parada militară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii, copiii şi bătrânii s-au adunat în centrul Capitalei pentru a sărbători 20 de ani de independenţă.

Cu panglici tricolore legate la mână sau în piept, oamenii se înghesuiau în centrul Capitalei pentru a vedea militarii care au mărşăluit în uniforme noi, dar şi vehiculele militare din componența armatei Republicii Moldova.

Prezenţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unii au depănat amintirile de acum 20 de ani. „Cu 20 de ani în rumă eram în centrul Capilatei cu copilul meu mic. Am stat aici zi şi noapte, iar astăzi voi sărbători independenţa în familie", spune Veronica Mişin.

image
image
image

Click aici să vezi GALERIE FOTO!

Alţii însă au rămas impresionaţi de blindatele armatei. „Eu am 57 de ani şi n-am mai văzut aşa paradă. Ştiam că totul va fi bine, a fost o paradă foarte frumoasă. Toată ziua vom sta în Piaţa Marii Adunări Naţionale", mărturiseşte Gheorghe Fornea.

Astăzi, centrul Capitalei a fost vizitat şi de românii de peste Prut. „Mie imi place foarte mult să vin în Republica Moldova. Moldovei îi doresc multă prosperitate şi să reuşească să realizeze tot ce şi-a propus, să se dezvolte şi să crească mare", spune ieşeanul Vasile Drutcă.

Cei care vor merge în centrul oraşului vor putea asista la spectacole tematice dedicate zilei independenţei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite