Jefuiau femei pentru a face rost de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de doi locuitori ai municipiului Chişinău, în vârstă de 28 şi respectiv 30 ani care potrivit polițiștilor jefuiau femei pentru ca ulterior din banii obținuți să cumpere heroină.

Bărbații sunt suspectaţi de comiterea jafurilor pe teritoriul sectorului Râşcani. Aceştia jefuiau în special doamnele le deposedau de lănţişoarele de aur de la gât. Ei acţionau dimineaţa, între orele 07.00 și 08.00.

Suspecții au fost reținuți după ce la poliţie au depus plângere cinci doamne cu vârstele cuprinse între 26 şi 58 ani, care au menționat că pe parcursul lunii septembrie au fost deposedate de lănţişoarele de la gât de către doi necunscuţi. Pagubele materiale aduse victimelor se estimează la 25. 000 lei. Ulterior, suspecţii şi-au recunoscut vina, motivând că aveau nevoie de bani pentru a procura droguri.

Bărbații riscă închisoare de la 3 la 6 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 10 000 până la 20 000 lei. Potrivit datelor statistice pe parcursul anului curent, până la 23 septembrie, au fost comise 380 jafuri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite