Începe loteria vizelor americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagina oficială a ambasadei SUA în Moldova
Pagina oficială a ambasadei SUA în Moldova

Astăzi începe înscrierea pentru programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2013, anunţă reprezentanţii ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău. Câştigătorii vor primi vize de reședință permanentă în SUA.

Înscrierea în cursa pentru vize este gratuită și se poate face doar online pe siteul www.dvlottery.state.gov începând cu ziua de astăzi şi până pe 5 noiembrie.

De asemenea reprezentanţii ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău atrage atenţie că palicaţii trebuie să se înregistreze numai pe site-ul oficial. „Vă amintim că guvernul american nu înştiinţează câştigătorii loteriei vizelor prin intermediul scrisorilor electronice. Dacă primiţi un email în care vi se cer bani şi în care se pretinde că mesajul vine din partea guvernului american, nu trimiteţi banii! Fiţi vigilenţi atunci când primiţi email-uri şi scrisori în care vi se cer bani", mai scrie pe pagina web a ambasadei SUA las Chişinău.

În fiecare an Loteria Vizelor pune la dispoziţie 55.000 de vize. Câştigătorii sunt selectaţi printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite