INCREDIBIL/ Un rus a fost BĂRBIERIT de un elicopter în Siberia. VEZI VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pilot din Siberia şi-a demonstrat măiestria într-un truc periculos - a ras barba unui voluntar cu ajutorul elicopterului.

Fost pilot militar, Serghei Piskunov, în vârstă de 49 de ani, conduce o şcoală de aviaţie din oraşul Novosebirsk şi face manevre incredibile cu elicopterul său Robinson-44. Noua sa mândrie este un truc extrem de periculos cu lama de ras prinsă de skinerul maşinii de cu aripi.

„Am început să zbor la 15 ani şi am îmblânzit 11 tipuri de aeronave. Am în spate războiul din Afganistan, 187 zboruri de luptă pe Mi-8 şi Mi-24. Aceste trucuri nu au nimic deosebit - este doar experienţa multor ani de antrenamente şi ţelul de a ridica nivelul profesionist", a mărturisit pilotul.

Video-amatorul Mihail Nadâmov a aflat despre aviatorul profesionist şi i-a propus să ia parte într-un proiect neobişnuit - „Serviciul de salvare a prânzului şi cinei".

Mai întâi, băieţii au deschis cu ajutorul elicopterului sticle cu limonadă, au feliat cu un cuţit un ardei, au ridicat pe saboţi un pahar cu apă minerală, după care au trecut la un truc mai complicat - bărbieritul.

Voluntarul a avut la început emoţii. Nava cântăreşte mai mult de o tonă, iar vântul sufla puternic. „Bărbierul" de la bord însă a manevrat cu măiestrie elicopterul şi cu mişcări precise şi-a ras curat „clientul", care a scăpat fără nicio zgârâietură.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite