„Guliver“ din Rusia stabilește un record cu ouă. Vezi VIDEO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un paznic din regiunea Saratov visează să ajungă în Cartea Recordurilor Guiness, ținând în palmă timp de un minut 23 de ouă.

Bărbatul de 41 de ani a început să se antreneze după ce a văzut un record similar, însă cu 19 ouă, la un show televizat din Rusia. A încercat acasă și a reușit să țină din prima 20 de ouă într-o mână, iar după multe antrenamente și-a îmbunătățit performanța până la 23.

image

<a href="http://www.lifenews.ru/video/4672" target="_blank" rel="nofollow">Силач ставит яичный рекорд </a>

Смотреть на Lifenews.ru

Riva Abjalimov spune că îndemânarea este secretul trucului, totuși este nevoie și de putere. Numit de prieteni „Guliverul rus", bărbatul se antrenează zilnic și participă la competiții. În fiecare dimineață, el aleargă câte 20 de kilometri, cu bile metalice de două kilograme sau cărămizi de cinci kilograme în mâini. Preferă exercițiile în aer liber, schimbând greutățile și halterele pe bârne de zece metri sau bolovani.

Chiar dacă nu are munți de mușchi ca Arnold Schwarzenegger, „Guliver" se laudă că este puternic ca un erou. În plus, este o vedetă locală, copiii îi cer în stradă autografe și fac poze cu el ca amintire.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite