FOTO Apartamentul speakerului rus Boris Grîzlov, distrus într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apartamentul cu trei camere din Sankt Petersburg a fost distrus în totalitate în timp ce focul era stins de pompieri, anunță portalul rus Life News.

Locuința familiei Grîzlov, care i-a rămas moștenire președintelui Dumei de Stat după moartea soacrei, a fost inundată în totalitate. Apa a distrus mobila de anticariat și obiectele de lux, inclusiv un pian vechi de peste 100 de ani.

image

„E un coșmar!", oftează Dmitri Grîzlov, fiul politicianului, adunând lucrurile rămase după potop. Tânărul spune că pompierii stingeau flăcările care au cuprins podul casei, iar apa s-a scurs și în apartamente.

Acum familia speakerului, împreună cu toți vecinii, are de gând să ceară despăgubiri. Deocamdată, nu a fost stabilită suma prejudiciului.

Socrii lui Boris Grîzlov au supraviețuit blocadei din Leningrad, de aceea familia a păstrat cu sfințenie amintirea acelor zile tragice și a decis să facă din apartamentul rămas moștenire un adevărat muzeu. Au lăsat totul așa cum a fost pe vremea foștilor proprietari, nu au făcut reparații moderne și nu au schimbat mobila. Nimeni nu locuia aici.

Incendiul a izbucnit ieri dimineață în podul blocului cu șase etaje de pe bulevardul Nevski. Focul a cuprins peste 800 de metri pătrați. Peste 20 de pompieri au luptat cu flăcările, 32 de locatari au fost evacuați. Din fericire, victime nu au fost.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite