FOTO A dormit toată noaptea cu un cuțit înfipt în piept, iar dimineață s-a dus cu autobuzul la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a dormit liniștit 12 ore cu un cuțit înfipt în piept
Bărbatul a dormit liniștit 12 ore cu un cuțit înfipt în piept

Un bărbat a supraviețuit după ce a dormit 12 ore cu un cuțit de bucătărie înfipt în piept. Lama a trecut la un centimetru de inimă și doi de ficat, relatează portalul lifenews.ru.

Medicii dintr-o suburbie a Moscovei i-au salvat viața bărbatului de 46 de ani care a venit singur la policlinică. Rănit încă în urmă cu 12 ore, el s-a trezit în propriul apartament și nu a găsit nimic mai bun decât să meargă la spital. Fiind în stare de șoc, nici nu i-a trecut prin cap să cheme ambulanța și a luat autobuzul. Șocați, pasagerii au filmat ciudățenia pe telefonul mobil.

Bărbatul a dormit liniștit 12 ore cu un cuțit înfipt în piept

Deja la spital, bărbatul a povestit că s-a înjunghiat singur. „Am băut toată noaptea, am băgat cuțitul în mine și m-am culcat. Dimineață m-am trezit, am înțeles ce-am făcut și am plecat la spital. Pe drum am încercat să ascund cuțitul sub haină, dar oamenii oricum au observat și mă filmau pe mobil", a spus el.

La fel de impresionați au fost și doctorii, care au reușit să-i scoată arma în urma unei intervenții chirurgicale. „Cuțitul a trecut la un centimetru de inimă și doi de ficat, dar a atins diafragma. Din fericire, niciun vas mare de sânge nu a fost atins și nu au avut loc hemoragii serioase", au explicat medicii.

Bărbatul a refuzat să explice de ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Vecinii spun că după ce l-a părăsit soția, luându-i și fiul, el a început să bea și a ajuns chiar să-și dorească moartea.

Înjunghiat de un PRIETEN și lăsat să zacă în stradă

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite