Descoperă „Enigma Otiliei" cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna viitoare puteți cumpăra un alt volum din „Colecția verde“
Săptămâna viitoare puteți cumpăra un alt volum din „Colecția verde“

Joia viitoare, cotidianul „Adevărul" vă aduce cartea „Enigma Otiliei", semnată de George Călinescu, un titlu ce nu trebuie să lipsească din biblioteca dumneavoastră, dar nici de pe lista cărţilor programate pentru vacanţa de vară.

Volumul face parte din Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", lansată de Editura „Adevărul". La preţul de doar 36 de lei, puteţi procura ziarul quality „Adevărul" ce vă oferă informaţii politice, sociale, economice, editoriale, ştiri internaţionale, dar şi romanul „Enigma Otiliei".

DRAGOSTE NEFERICITĂ

Săptămâna viitoare, biblioteca dumneavoastră va fi completată cu o nouă carte despre dragostea nefericită dintre Felix şi Otilia. Autorul George Călinescu vă duce în lumea unei iubiri adolescentine dintre doi tineri. Felix o iubeşte pe Otilia, dar este gelos pe Pascalopol, cel care reuşeşte s-o cucerească folosindu-se de inteligenţă, experienţă şi lux. Otilia îl iubeşte pe Felix şi vrea să-l ajute să se realizeze în cariera lui ştiinţifică. Totuşi, dragostea dintre cei doi nu are un final fericit.

Otilia se căsătoreşte cu Pascalopol, iar Felix devine medic şi profesor universitar. Următoarele titluri pe care le puteţi cumpăra doar împreună cu ziarul „Adevărul" sunt „Somnul de veci şi Doamna din lac" de Raymond Chandler, „Mara" de Ioan Slavici, „Idiotul", volumul I şi II, de Fiodor Dostoievski şi „Mândrie şi prejudecată" de Jane Austen. Cărţile „Adevărul", învelite în piele ecologică, pot fi găsite la toate chioşcurile din Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite