Daily Mirror: Vladimir Putin își bătea și își înșela soția

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin are trecere la femei
Vladimir Putin are trecere la femei

Informația a apărut în tabloidul britanic Daily Mirror și îi aparține unui expert în spionaj. Acesta spune că premierul rus își bătea și înșela soția, iar în perioada în care a fost director în cadrul KGB a avut o viață „tumultuoasă“.

Detaliile despre viața premierului rus au fost descoperite de către Erich Schmidt-Eenboom, scriitorul și expertul BND (agenție germană de informații), în timpul unor cercetări pentru teza de doctorat, scrie Daily Mirror

Potrivit acestuia, Ludmila, soția premierul i-ar fi spus unui agent secret că Vladimir Putin utiliza „violența conjugală și a avut numeroase aventuri sexuale extraconjugale“. În vârstă de 59 de ani, bărbatul puternic de origine rusă a fost directorul operațiunilor serviciului sovietic de informații în Germania, în perioada 1985-1990. Agenția germană BND a strâns aceste informații utilizând o agentă sub acoperire.

Cunoscută ca Lenchen Sch - cu numele de cod „Balcoane“, pentru că avea sâni generoși, spioana a devenit o prietena a Ludmilei. Ea mergea des la apartamentul lui Putin din Dresda și a ajuns să fie „umărul pe care plângea" soția premierului în timp ce-și descărca sufletul în legatură cu presupusele înfidelități si tendințe violente ale soțului, mai scrie Daily Mirror.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite