Cleopatra de Chişinău, regină cu Chevrolet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şase luni de preselecţii şi probe, din cele peste 400 de fete dornice să-şi etaleze calităţile, doar una a fost răsplătită cu cheile unei maşinuţe de fiţe. Organizat al doilea an consecutiv, concursul „Miss Cleopatra" a adunat cele mai frumoase 11 fete din Capitală, în bătaia pentru marele premiu.

Cristina Kosmovskaia, deţinătoarea trofeului, este o brunetă de 21 de ani din Capitală. Tânăra s-a declarat surprinsă şi nerăbdătoare să urce la volanul marelui premiu. „Nici nu am ştiut că particip. Sora mea a hotărât să-mi facă o surpriză şi m-a înregistrat în concurs. Sunt foarte fericită, chiar mi-am dorit această maşină", a spus Cristina, şoferiţă cu acte în regulă. Nici celelalte fete nu au plecat cu mâna goală, toate alegându-se cu daruri din partea sponsorilor, iar vice-miss, cu o călătorie în Egipt.

Pregătirea finalistelor pentru cele patru probe a durat câteva săptămâni. Fetele au defilat şi au dansat pe scenă în fustiţe scurte şi jucăuşe, costume de baie, dar şi rochii de seară elegante. Potrivit organizatorilor, cele 11 finaliste nu au fost selectate după parametri de manechine, ci după alte criterii. „Miss Cleopatra trebuie să fie o fire puternică, deschisă şi să aibă o ţinută scenică perfectă. La fel ca şi regina cu acelaşi nume, învingătoarea trebuie să dea dovadă de mult şarm", au precizat coregrafa Angela Beţişor şi regizorul Alexei Crigan.

Spre deosebire de Miss Moldova, care este preponderent un concurs de frumuseţe, Miss Cleopatra este în primul rând un spectacol cu muzică, dans, focuri de artificii şi musafiri speciali. „Scopul nostru este să oferim invitaţilor un show pe cinste", au declarat organizatorii evenimentului. Seara s-a încheiat cu apariţia în scenă a vedetelor de peste Prut, Dj Laora şi Raluka, celebre datorită hitului „I like the Trumpet".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite