CHIȘINĂU: „Scumpirea carburanților și lanțul de scumpiri iminente"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

,„Formuzal şi Dudoglo în duel politic", „Filat despre negocierile dintre Lupu și PCRM: «Noi vom fi alături»", „Scumpirea carburanților și lanțul de scumpiri iminente" și  „Filat: Nu-l consider pe Ghimpu un prieten“ sunt doar câteva subiecte de astăzi.

Radio Europa Liberă anunță „Scumpirea carburanților și lanțul de scumpiri iminente", spunând că echitabile ar fi majorările raportate la fiecare unitate de produs. Mai multe companii petroliere au scumpit benzina cu 40 de bani litrul şi motorina cu 60 de bani. Scumpiri care vor determina o creştere în lanţ a preţurilor. Dar nu tot timpul pe măsură, o iau înainte experţii. 

Ziarul Timpul scrie despre duelul politic dintre Formuzal şi Dudoglo. Fostul candidat la funcţia de başkan al UTA Gagauz-Yeri, Nikolai Dudoglo, nu înţelege de ce actualul guvernator al autonomiei, Mihail Formuzal, a fost acceptat în componenţa noului Guvern de la Chişinău şi acuză Executivul, precum şi pe preşedintele interimar, Marian Lupu, de încălcare a legislaţiei.

Unimedia comunică despre negocierile dintre Lupu și PCRM. „Filat despre negocierile dintre Lupu și PCRM: «Noi vom fi alături»“. Premierul moldovean, Vlad Filat, este aproape sigur că Republica Moldova va avea un președinte. "În calitatea mea de prim-ministru care cunoaște în detalii ceea ce se întâmplă, cred că da, va fi ales președintele". Declarații în acest sens, Filat a făcut în cadrul unei emisiuni de la ProTV. Cel de-al doilea subiect anunțat de Unimedia este „Filat: Nu-l consider pe Ghimpu un prieten“. Deși sunt colegi de Alianță, nu sunt prieteni. Este vorba de liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu și prim-ministrul Republicii Moldova, președintele PLDM, Vlad Filat. Acesta din urmă declară că nici nu și-a propus să lege prietenie cu colegii din Alianța pentru Integare Europeană. "Nu-l consider pe Ghimpu un prieten. Pentru mine, prietenie înseamnă mult mai mult decât a avea o ambianță comfortabilă", a declarat Filat în cadrul emisiunii "În Profunzime" de la ProTV.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite